AKTUELNO

Ipak želi da porazgovara sa njom!

Nenad Aleksić Ša nastavio je da komentariše svoju vezu sa Tarom Simov, ali je i otkrio da se njegovo mišljenje o bivšoj supruzi potpuno promenilo:

Foto: TV Pink Printscreen

Sve sam vas lagao da je ne volim, trebalo je da priznam ranije da sam zaljubljen - rekao je Ša.
Bolje što si lagao da je ne voliš, nego ona što te laže da te voli - poručio mu je Đedović.
Mogu samo da kažem da su i moji roditelji razočarani Ivanu, ne želim sad detalje da iznosim. Postoje neke stvari koje su sada malo drugačije. Svakako da treba da se čujem sa Ivanom, da se izvinim, ali sam se malo i ja razočarao. I sad se pokazuje da nismo jedno za drugo. Žao mi je što se nije prikazalo kolika mi je podrška bila Tara. Danas sam pričao sa Ljiljom, s jedne strane je ljuta na Taru zbog ponašanja, bilo joj je krivo zbog šamara, želim da upozna pravu Taru, ona je gotivac. Danas je moja majka poludela, izdrala se na mene zbog svega što sam govorio o porodici, imao sam teško detinjstvo, sve je loše uticalo na mene, ali me roditelji nisu zlostavljali. Sa Kizom (ocem) se nisam čuo igrom slučaja - objasnio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da njegovi roditelji nikada neće prihvatiti Taru, normalno da je njegova majka spustila loptu, to je normalno, ipak je majka - rekao je Đedović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga