AKTUELNO

Ostavio je veliki utisak na sve.

Počela je emisija "Narod pita", a voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila zadrugare Minu Vrbaški i Filipa Cara. Oni su imali prilike da pogledaju njihov ljubavni video snimak, od početka zadruge do poslednjeg dana, pa su i prokomentarisali svoju turbulentnu vezu.

Drago mi je kad vidim ovo, ovde su one lepe stvari izdvojene - pričala je Mina.
Meni su lepi klipovi ovakvi, ali ne gledam na te dobre klipove sa nekom emocijom, jer sam doživeo unutar te kuće, da uvek neko to skrnavi. I onda bismo mi uvek došli do nekih situacija. Nekako želim da te lepe momente da imamo van, u našoj intimi. Prošli smo i lepe i loše momente, pa znamo naš odnos - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U studio se uključila i jedna gledateljka koja se obratila zadrugarima, pa pohvalila Cara.

Ti si jedan dobar dečko, lep, harizmatičan. Što se tiče Mine, nadam se da ćeš malo da se popraviš prema njemu. Jeste se vređao, ali i ti si njega. On te voli neizmerno. Lep ste par, ustvari, vi ste se venčali, vi ste muž i žena - rekla je gledateljka.
Slažem se - rekla je Mina,.
Trebalo bi više da se posvete jedno drugome. To ti je najlepši momak, izostaviću Tomovića, jer je on bio moj favorit uvek. Ali Car je pravi Car - nastavila je gledateljka.
Kad bi svi pričali kao vi, ja bih se u cvet pretvorio - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti imaš divnu porodicu - dodala je gledateljka.
Hvcala vam, jedva čekam da ih vidim, moram puno stvari rešavati. Nisam ih još video - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita