AKTUELNO

Kratak fitilj.

Sledeća gledateljka koja se uključila u emisiju "Narod pita", odmah je oplela po njihovoj vezi, pa ih nazvala neprikladnim parom.

On traži mišljenje od majke sa trideset godina, mislim da mu ne priliči - pričala je gledateljka.
Što da ne tražim? Ja bih prosperirao mnogo više da sam je slušao mnogo više. Prva stvar oko koje ću se savetovati, biće sa majkom. Za mene je to nešto najlepše što postoji. Meni pre nije zamerala, sad je počela da komentariše. Znam da je sve ovo haotično - govorio je Car.
Ja sa mamom imam odnos kao sa drugaricom - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći klip koji su pogledali ticao se njih, ali i Vladimira Tomovića.

Rekao sam kad sam video da je katastrofa, a ona kad vidi, samo se nasmeje. Ovo su klošarske fore. Ja kad sam kriv, kažem kako je - pričao je Filip.
Kakve god da su, to su moje. Bolje gledaj kakvo je tvoje ponašanje prema meni bilo. Ja mislim da jesi više kriv nego ja - rekla je Mina.
Kako komentarišeš ovo? - pitao je Car.
Pa podje*avala sam te - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona onako nadmena, gleda sa visine. Kad smo sami, pokazuje emocije, zaplače, a ovako.. - nastavio je Car.
Pa ti si isto tako leteo, što? Što ja moram da pokazujem svima.. Ti si muško, ja sam žensko, ne možemo mi da budemo blizu egala - rekla je Vrbaški.
Ja ne gledam to zato, dosta mi je rasprave - rekao je Car.
Što lažeš? Ti nisi spavao, nema šta nisi gledao! Možda si s nekom ribom dopisivao, ideš kući skoro, pa... - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Na početku sam bila ta koja je tebe ispravljala, a ti si hteo da budeš mangup. Nemoj ti o mom i Vladimirovom odnosu, batalite me! Možda je on njemu bio prijatelj, ali mu nije želeo dobro. Sam je on ustao i rekao da je hteo da mu se u*ere u život - rekla je Vrbaški.
Nije hteo da nas rastavi, nego da nas sastavi. Umesto da doživim da kažeš da je jadno bilo da dozvoliš da stojiš između dva muškarca... - dodao je Filip.
Jedino on može da mi dirne u živac! Znam kako smo on i ja razgovarali i raspravljali! Kad smo izašli iz stana i kad si zalupio vrata -

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam te uvredio? Samo nisam hteo da ulazim u raspravu. Šta sam pričao, reci mi? - ustao je Car.
Sad se praviš tu fin! - ljuta je bila Mina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita