AKTUELNO

Iako je delovali da su posle "Zadruge" uspeli da prevaziđu sve probleme u svom emotivnom odnosu, Mina Vrbaški i Filip Car sinoć su dokazali suprotno.

Naime, njih dvoje su zajedno gostovali u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod Dušice Jakovljević, gde su se čitave večeri svađali, u više navrata napuštali studio i vraćali se, a kao što to obično biva, pale su teške uvrede, a potom i raskid uživo u programu, na izenađenje miliona gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip se nedugo nakon gostovanja u emisiji oglasio u ranim jutarnjim satima, putem svog naloga na Instagramu, gde je podelio svoju fotku iz "Zadruge" uz zanimljive reči, za koje svi misle da su posvećene baš Mini.

Ko te k' meni poslao da mi anđelima kvariš posao... - napisao je Car, a potom dopisao:"Zažmuri u ovom sivilu, probudi dečaka u sebi".

To nije bilo dovoljno, već je zanimljiv citat podelio i na svom storiju.

Foto: Instagram.com

Podsećanja radi, Mina je u jednom navratu zbog Filipovih reči napustila studio, a potom kroz suze rekla:

Meni više ništa ne treba, na sve mislim. Ne treba mi sve ovo, mislim na odnos sa Filipom! - vikala je uplakana Mina u emisiji, kojoj je Car odgovorio:

Foto: TV Pink Printscreen

To se onda tako kaže, a ne da me izluđuješ postupcima. Ti si mene napravila najvećim debilom, ne možeš doći ovde da budeš mangup, a ja mali miš! Njoj je sada zadnji voz.

Autor: D.T.