AKTUELNO

Promene na ljubavnom planu!

Zgodna pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, nedavno je u domaćim medijima povezivana sa popularnim Vojažem, a sada se priča da je, navodno, od nedavno u vezi sa Medijem, pevačem iz Bugarske, čije je puno ime Mehmed Ognjanov Gogov.

Tijana ne želi da eksponira svoju ljubav s Medijem, iako je odlepila za njim. Posle dužeg vremena je srećna u ljubavi. Nije joj problem da svake nedelje ide kod njega u Sofiju. Kada zbog posla mora da bude u Beogradu, redovno se čuju telefonom i putem video poziva - rekao je neimenovani izvor blizak Tijani i otkrio kako su se upoznali.
Pre dva meseca su imali nastup u Bugarskoj. Tada su se upoznali i odmah su sevnule varnice. Razmenili su kontakte i nastavili intenzivno da se dopisuju. Prvo su pričali o saradnji, a onda su prešli na intimnije teme. Medi ju je vrlo brzo pitao je l' ima dečka, on je učinio prvi konkretan korak tako što ju je pozvao da dođe kod njega na vikend u Sofiju. Tijana se nećkala, ali je na kraju odlučila da ode i tada su započeli vezu.

Izvor takođe otkriva da su se Tijana i Medi dogovorili da zbog posla nikome ne govore da su zajedno, ali su svoje porodice uputili u sve promene na emotivnom planu.

Autor: D.T.