AKTUELNO

Iako se tokom trudnoće ugojila 13 kilograma, pevačica Ivana Selakov uspela je da smrša zahvaljujući, kako kaže, proteinskoj dijeti.

Višak kilograma joj nije teško pa, jer je dobila ono što je na svetu želela - ćerku Krunu.

- U trudnoći sam se ugojila 13 kilograma, ali nije to strašno. Znam da ima dosta žena koje se i više ugoje. Nisam pazila na ishranu jer mi je bilo bitno samo da moje dete bude zdravo. Dugo nisam mogla da dobijem dete, tako da kada sam ostala u drugom stanju, sebi sam dovolila da jedem sve što želim - priča pevačica, koja je smršala zahvaljujući takozvanoj "mesnoj dijeti".

Foto: TV Pink Printscreen

Skinula sam brzo kilažu kada sam postala majka. Zahvaljujući proteinskoj dijeti, gde se uglavnom jede samo meso i povrće, skinula sam sve suvišne kilograme. Hleb ne jedem uopšte, kao ni testo, krompir, grašak, slatkiše... Ma sve što mi je omiljeno mi je i zabranjeno. Ponekad pojedem neko voće, ali uglavnom samo pijem limunadu.

Ipak, Ivanina sreća zbog izgubljenih kilograma nije potrajala. Ponovo je uspela da se ugoji, pa je sada na istom režimu ishrane.

Foto: Kobra

Tokom korone sam se užasno ugojila. Nisam se kretala i od nervoze sam samo jela. Pridržavam se proteinske dijete i počinjem polako da gubim kilograme. Imam dosta i nastupa, zakazan mi je ceo jul i avgust, pa se dosta krećem i mršavim - kaže pevačica, koja priznaje da od teretane beži 'ko đavo od krsta':

- Mrzim da vežbam i samo dva puta sam u životu ušla u teretanu. Ja sam onaj tip osobe koja je večito na poštedi. Ne podnosim teretanu, ne volim da trčim, ma ništa od toga me ne zanima. Lakše mi je da promenim ishranu i pokazalo se da tako mogu da smršam.

Ovo je jelovnik Ivane Selakov

Doručak:

Ćureća prsa sa salatom bez hleba

Ručak:

Piletina ili bilo koje drugo meso i salata

Večera:

Neka riba, uglavnom, pastrmka ili orada

Trik savet:

Pijte neograničene količine limunade i obične vode. To je najbolje za izbacivanje masnoće iz organizma

Autor: pink.rs