AKTUELNO

I dalje je jabuka razdora između njih dvoje!

Milica Kemez je u večerašnjoj emisiji "Narod pita" progovorila i o Jeleni Pešić, nekadašnjoj drugarici, sa kojom se posvađala.

Neka Bora prokomentariše prvi - prokomentarisala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tačno kako sam joj ja u Zadruzi pričao, tako je i bilo. Čujemo se svaki dan, mi smo u kontaktu, mi smo drugari. Jelena je istinski srećna što je Milica osvojila kuću, rekla je da ako je neko zaslužio da pobedi, to je Milica. Ali ljudi nam šalju, Milica je izbacila neki stori i Jelena je izbacila neki stori da je povezan sa tim. Jelena je samo rekla da ne želi da je provocira, da se tako misli - govorio je Bora.
Ja sam objavila neki stori: "Pravda je spora, ali dostižna" i nešto uspon, pad, a Jelena je onda okačila stori: "Hajde vi što ustajete, padate, pomerite se da prođete... Onda kaže da nije provokacija. Bora je slavio sa Jelenom, a nije mi rekao sa kim ide. Sutradan sam videla da slavi sa Jelenom pobedu, ja sam to shvatila kao da slavi pobedu Nadice - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako slavi svoju pobedu. Ja slavim što je Milica pobedila, a Jelena je izbacila stori gde ja pevam za moje drugare pesmu koju su tražili. Zbog toga je izbacila stori. Za ovaj drugi stori (uspon, pad) sam je pitao baš da li je provokacija, rekla mi je da nema nikakve veze sa Milicom. I ja sam to pomislio, pa sam je pitao... Rekla je da nema ništa protiv Milice, samo da ne želi da se druži sa njom, da je izbacila onako, da nije ni videla Miličin stori, njih dve se ne prate - pravdao je Bora Milicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam i na "Karaoke obračunu" rekla da je niti mrzim, niti ništa. Tražila sam te klipove gde sam je ogovarala... Ja sam samo pričala da mi smeta njihovo prisno druženje. Vreme najbolje pokaže sve. Ja je ne mrzim, nemam ružno mišljenje o njoj. Ona nije imala odnose u "Zadruzi 3", ponašala se kao dama, ali i ja nju mogu da provociram, da izbacujem kvake i stvari iz prošlosti, kao ona meni... Jedina razlika je što sam ja sve svoje priznala, a one su negirale. Ja sam sve svoje rekla, svima im želim svu sreću u životu. Nije u redu da se ja i dalje provociram... Ja nikome ništa nisam konkretno uradila - dodala je Kemezova.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.