AKTUELNO

Ne smiruju se!

Tokom pauze za reklame nastavila se svađa Milice Kemez i Bore Santane, a kako Milica nije bila u studiju, voditeljka Dušica Jakovljević je upitala Boru o čemu su pričali.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je okej, nemam šta da pričam... Čekam uključenja, teme, teorije zavere i to, ne zanima me. Ona je jedina koja može da me iznervira. Moram da kažem sad nešto. Meni je stigla tužba. Tužila me je njena prijateljica Tanja. Ja sam bio tad u "Zadruzi". U novembru. Moram da vidim, ne znam kome da se obratim, da advokat vidi o čemu se radi. Ja ću njoj udariti kontra tužbu. Ona je mene isto vređala. Ja sam tada branio Milicu oko salona - govorio je Bora.
Da li ti i Milica toliko ne možete da nađete zajednički jezik? - pitala je Dušica.
Ko je prvi počeo da bocka i da pecka? Meni ovo ne treba u životu - uzvratio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica se u tom trenutku vratila u studio i bila je pogubljena.

Ja sam se iznervirala, opet sam dozvolila sebi da budem negativna. Ovaj čovek ne može da podnese kritiku... Ja sam celu "Zadrugu" dobijala negativna pitanja, Mica Švica, on me nije branio - govorila je Milica.
Pa ne mogu meni da napišu Bora Švica - uzvratio je Bora.
On zna kakav je prema meni ovih dana, neka bude ovako. On hoće od mene da napravi da budem negativna i mračna. Radi šta hoćeš, ja neću da se foliram, evo pitaj ljude, otišla sam na kontra stranu, gore umesto dole. Ja imam pravo na greške, kao i on. Neka radi šta hoće, ja neću da čitam negativne komentare. Neka mi ljudi ne šalju njegove provokacije i provokacije njegovih prijateljica. Završavamo svaku komunikaciju ovde. Ne želim da mu stajem na put. Neću pljuvati po njemu. Ako mu reč njegovog oca i njegove maćehe ne znače, koji me podržavaju - nastavila je Kemezova.
To mi je maćeha, moja majka je mrtva i ne bi podržala to - poručio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije u redu što na mene svaljuješ što te je jedan gledalac isprovocirao, pa svaljuješ sve na mene. Nisi fer. Ja ne želim da se vraćam u prošlost, već da idem u budućnost. Sad si umešao Tanju zbog svoje priče - rekla je Milica.
Da li smeš da kažeš šta je rekla tvoja drugarica? - pitao je Santana.
Ti reci, to je vaša svađa, ne moja - odbrusila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.