AKTUELNO

Drama!

Naredna gledateljka koja se uključila u emisiju "Narod pita" bila je Mira iz Kruševca.

Bora je u pravu, Zadruga je zabava, a ovde zovu samo starije osobe koje smaraju... - smatrala je Mira.
Mi ne delimo gledaoce - poručila je Dušica Jakovljević.
Ja smatram da su oni mladi ljudi i da je "Zadruga" zabava i da treba emocije držati po strani. Mladi su i tako - istakla je Mira.

Uključila se i Ivana iz Bele crkve.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, ja sam navijala za Milicu. Poznajem je od kad je bila mala i kad je došla u Belu crkvu. Znam je iz viđenja, i poznajem ženu koja ju je čuvala, ali ne bih o tome. Dušica i ti savršeno izgledate - rekla je Ivana.
Ja nisam tamo bila godinama, kada neko pomene Belu crkvu ili tu ženu, loše mi je - dodala je Milica.
Nadam se da ćeš zaboraviti tu prošlost. Htela bih da te pohvalim, što se mene tiče, trebalo je da budeš prvo mesto. I Bori da prenesem da ima i mlađeg sveta da se javlja. Ti nisi ništa izmislila o Beloj crkvi, ali treba to što pre da zaboraviš - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora prebacuje, ljubomoran je i ne može da podnese stvari. Samim tim što Milici prebacuje kontakt sa svakom osobom, a prvi ima - dodala je gledateljka.
Ja samo vratim, ja njoj nikad ne bih pomenuo to... Imate li neku devojku da mi preporučite ili njoj nekog momka, da mi kažete, da nam pomognete. Koji profil devojke ide uz mene, a koji profil momka ide uz nju - odgovorio je Bora.
Ja jesam mlada, ali imam brak, porodicu. To se preporučuje, to se samo desi. Ti si dovoljno pametan, vreme će pokazati, oboje ćete otići svojim putem. Vidim se kad nešto nije suđeno... - dodala je Ivana.
Ona je juče u Amidžiju rekla da sam joj bio navika, opsesija, u tom nekom fazonu i tu mi je lakše bilo od sinoć - zamerio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se nerviram, ako je neko pokazao kako se voli, to sam ja. Svi u životu imaju tu neku ljubav, hajde pitajte njega koga on najviše voli? Ja sam mu to već više puta postavila, on je rekao druga devojka, a sada se ljuti što sam ja rekla drugog momka. Sve ljubavi su različite, postoji prva, poslednja... Ne treba meni da se zameri jedna rečenica. Ja sam rekla da sam se navikla na Boru i da mi je bilo teško da se odvojim od njega. Ni sa jednim muškarcem nisam bila toliko bliska. Narod je video koliko sam njega volela - poručila je Milica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.