AKTUELNO

Roditelji su planirali veliko svadbeno veselje!

Katarina Grujić najavila je svadbu s fudnbalerom Markom Gobeljićem za sledeću godinu, ali je izgleda odlučila da i tada prolongira.

Kako prenose mediji, pevačica je najpre želela veliku svadbu, ali se sada premišlja. Izvor blizak pevačici tvrdi da je ona ta koja će odlučiti, a da je Gobelja sve oko svadbe prepustio svojoj voljenoj:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Marko je divan, obožava Kaću i ispunjava sve njene želje - objašnjava izvor blizak pevačici i dodaje:

- Međutim, njegovi roditelji planirali su veliko veselje, kao uostalom i Kaćini, a onda su čuli kako je Kaća rekla da joj se svakog dana menja mišljenje! Čas bi svadbu sa hiljadu zvanica, a čas bi da sa Markom ode negde daleko i da to bude romantična svadba na plaži sa dvadesetak gostiju. Želja joj je da to bude negde na moru i da sve zvanice uživaju i provesele se.

Foto: Tanjug/Bojan Stekić, Pink.rs

- Markovim roditeljima je bitno da se sve unapred reši i da se krene sa pripremama. Zato insistiraju da znaju kad, gde i kako snajka želi da proslavi udaju. Ovako se Kaća premišlja, panika je sve veća, a oni su ko zapeta puška da dele pozivnice za svadbu. Marko se u to pak ne meša. Kako god da Kaća reši, tako će i biti. Čak se našalio i rekao majci da je uzbuđena kao da ona treba da se udaje - završava izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Katarina Grujić