AKTUELNO

Nisu krili radost i uzbuđenje što su se ovakvi događaji vratili na velika vrata!

Vrnjačka Banja bila je prestonica sjajnog provoda i dobre zabave, te je ugostila brojna imena naše muzičke scene.

Vrnjačko-muzička noć održava se u okviru manifestacije ''Vrnjački Karneval'' te su brojni izvođači primili nagrade, ali i zapevali pred 10 hiljada ljudi. Nakon što nismo imali priliku da u godini za nama uživamo u ovom festivalu naše zvezde bile su uzbuđenje pred ovaj festival, zbog druženja sa svojim estradnim kolegama.

Volimo festivale i uvek se odazivamo na ovakve stvari. Jedva smo čekali da se družimo sa našom publikom i kolegama. Komentarisali smo da nam je žao što nismo svi u istom hotelu - pričaju Natalija i Sani Trik FX.

Foto: TV Pink Printscreen

To je nagrada za sve što radimo tokom godine - dodaje Ćemo.

Foto: TV Pink Printscreen

Čast da otvori festival pripala je Tamari Milutinović koja ne krije da je imala pozitivnu tremu.

Imala sam tremu. Otvaranje jednog ovakvog festivala uopšte nije jednostavno kao što izgleda. To je jedna odgovornost velika za mene - priča Tamara Milutinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica uživa u novoj ljubavi sa fidbalerom Darkom Jeftićem. Par se nedavno vratio sa odmora, a svaki slobodan trenutak se trude da provedu zajedno.

Prati me, ne na nastupe, ali tu je. Ako se ne osećam lepo u ljubav, ne osećam se ni u čemu lepo - zaključila je Tamara Milutinović.

Posebno iznenađenje na festivalu bila je pevačica Romana Panić koja se nakon teških momenata kada je privedena nakon skandala u Australiji povukla u medijsku ilegalu, te je ovo bilo njeno prvo pojavljivanje od tada pred više hiljada ljudi.

Toliko mi je ovo nedostajalo i toliko sam srećna što se sve vratilo u normalu i što sam se ja vratila u normalu - kaže Romana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od pinkovih zvezdica David Radosavljević dobio je nagradu na ovom festivalu.

Prvenstveno mi previše znači što sam najmlađi ovde i što sam dobio nagradu za najmlađu tinejdž zvezdu godine - zaključio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Na bini se pojavila i čuvena pevačica Vera Matović koja je izvela svoj vanvremenski hit ''Miki Milane''.

Upravo zbog toga su me i pozvali, jer to je najveći hit trenutno. Ne znam tačan naslov nagrade - priča Vera.

Foto: TV Pink Printscreen

Na istoj sceni zapevao je i Verin kolega Era Ojdanić koji nakon brojnih nagrada koje je dobio u svojoj karijeri i dalje iste prima sa velikim uzbuđenjem.

Koliko ja imam u svom ormaru pehara broj im se ne zna, ali za ovaj koji ću primiti u Vrnjačkoj Banji prostor je već obezbeđen - priča Era.

Foto: TV Pink Printscreen

Mlada muzička zvezda Tijana Milentijević proslavila se hitom ''Žena od sultana'', a nakon samo jednog singla stigla je i do svoje prve nagrade na ovom muzičkom festivalu, a premijerno pred objektivom premijerne kamere otkrila je da uživa u emotivnoj vezi.

Mene trenutno prati jača polovina, to je nešto novo u mom životu. Srećna sam za sada. Još nije javno, ali kad dođe vreme znaćete ko je u pitanju - priča Tijana eM.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubavni par Nikolina Kovač i Saša Kapor nedavno su proslavili godišnjicu bvraka, a sada otkrivaju šta im je poremetilo uživanje u dvoje.

Malopre smo baš pričali, mislili smo ako prođe festival da ostanemo na žurki, međutim meni su javili da imam nastup sutra i moram da se vratim kući - priča Saša Kapor.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Vanja Mijatović niže uspehe u poslednjih godinu dana kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ona se verila za svog izabranika, a par planira i svadbu.

Planiramo svadbu, naravno, ali sledeće godine. Ova godina je rezervisana za posao, a sledeće godine pravimo veliku svadbenu žurku - zaključila je Vanja Mijatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.