AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Ove večeri u vrućim stolicama, pred sudom naroda, naći će se najitrigantniji par u istoriji rijalitija, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš. Maja i Janjuš govoriće o svom trenutnom odnosu, kao i o skandalu koji je na Superfinalu izbio između Majinog oca Takija i Janjuša, ali i o mnogim aktuelnim temama koje su intrigirale domaću javnost mesecima unazad, kada su oni u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Janjuš su u mesecima za nama svojim turbulentnim odnosom, svakodnevnim razmiricama, i brutalnim okršajima šokirali javnost širom Balkana, a večeras će oči u oči govoriti o svim skandalima koji su tresli Belu kuću.

Tokom boravka u ''Zadruzi 4'', Majin otac Radomir Taki Marinković neretko je bio na ivici živaca, te se redovno revoltiran ćerkinim ponašanjem oglašavao za naš portal.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

U samoj superfinalnoj noći desio se žestok okršaj nesuđenog tasta i zeta, što su mnogi videli kao kraj turbulentne ljubavne romanse Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje će večeras otkriti da li su se strasti smirile, i da li postoji šansa da obnove vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Vaš domaćin ove noći biće Milan Milošević, a vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i Maju i Janjuša pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: M.M.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević

#Milan Milošević