AKTUELNO

Haos i dalje traje!

Nakon pauze za reklame, nastavila se emisija "Narod pita". Voditelj Milan Milošević najavio je nastavak uključenja prethodne gledateljke.

Paula, mnogo mi je žao što si se poigrala sa Vladimirom. Paula je pokazala da odlično igra rijaliti. Uvek je izjavljivala da voli Frana, ali to što kaže da je zaljubljena u Vladimira, to nije istina - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuje se ona sa Vladimirom, ja sam čuo svašta... - istakao je Fran.
To nije istina - pravdala se Paula.
Meni se nije dopao tvoj odnos sa Carem... Ljubljenje, to smo videli. Meni drug nikad nije poljubio u grudi. Može u obraz, u glavu, ali ona sedi na garnituru i drži svoju nogu preko njegovih nogu - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

To je ovo moderno prijateljstvo - prokomentarisao je Fran.
To pričaš iz svog iskustva - odbrusila je Paula.
Vidimo ko laže sve vreme, bar ima neko pametan ko zove - nastavio je Pujas.
Igra rijaliti. A to što sliku Tomoviću nije vratila... Kada je Ermina tražila, Paula je rekla da će da je zadrži za sebe. Šta će tebi slika njegove majke? - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostavila sam da imam sliku sa njim. Ostavila sam je tamo, žao mi je - pričala je Paula.
Vratićeš ti njemu sliku, naći ćeš ti razloga... Žao mi je što si se sa njim poigrala, on je jako iskren čovek. A poigrala si se i sa Franom - nastavila je gledateljka.
Bila je iskrenija prema Tomoviću, nego prema meni, verujte mi - nadovezao se Fran.
Ne, posle deset dana je tebe dovela u Tomovićev krevet. Mala moja, odlično igraš, imaš svoje kvalitete, imaš harizme, ali imaš nešto u sebi što nije dobro - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Radim na tome da promenim - pričala je Paula.
Tukla si Frana kao malo dete... Nemoj to da radiš... - rekla je gledateljka, dok se Paula pravila da briše suze.
Da se razumemo, nije ni on bio iskren prema njoj. Da znate neke priče koje je Kristijan znao. Priča je bila da se Vladimir meni sveti preko nje i da je hteo da je poprska pod tušem - istakao je Fran.
Ti misliš da si mnogo bitan Tomoviću, toliko ste smešni, on se igrao sa svima vama, a vi ste se svi upalili - dodala je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako mu je prošla igra, iz sedmog rijalitija izlazi diskvalifikovan - dodao je Fran.
Ti si svog prijatelja Mikija diskvalifikovao, tad si hteo da namestiš Vladimira - rekla je Paula.
Ja nisam svog prijatelja Mikija diskvalifikovao, ja sam se sa njim čuo, ti pričaj šta hoćeš - odgovorio je Pujas.
Vladimir ti je bio trn u oku od početka rijalitija, hteo si da namestiš Vladimira, a namestio si svog prijatelja - nastavila je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula, ti si se osramotila da nema dalje... Ja sam se osramotio zbog tebe - pričao je Fran, koji je pomenuo Pauli da je izdaju prijateljice, te joj pomenuo i Vuka Moba, zbog čega se Milan nadovezao:
Paula, ljudi pišu da si u šemi sa Vukom Mobom, šta se tu dešava? - pitao je Milan.
Ja sam bila sa svojim tatom i sa bratom, da se dogovorio šta ćemo što se tiče muzike. Samo saradnja i ništa više. Kapetan je Filip Đukić - rekla je Paula.
Ne, to je Vuk Mob i to je rekla tvoja prijateljica, izdrukale su te prijateljice - dodao je Fran.
Ti zameraš njoj sve, a ti? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se Anđela javljala posle viđanja, ja sam u startu rekao da nisam za vezu. Na žurku me je dopratila Ana, ali nisam ni sa kim u vezi. Drugari su mi rekli da bežim od Paule u životu. Ja nisam bezgrešan, ali činjenica je da ova cura nije za mene i da ja nisam za nju! I ja nisam pljuvao po njenom ocu, nisam ga potkačio, nego sam rekao da će biti bolje za nju ako je on sa njom - istakao je Fran.
Što ne vadiš mog tatu iz usta? Ja ne pominjem tvoju mamu koja je pričala da ja neću moći u Zagreb - rekla je Paula.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.