AKTUELNO

Iznenadila!

Kao i svake subote, voditeljka i autorka Sanja Marinković nam priredi dobru zabavu i interesantne teme sa poznatim licima sa javne scene, pa je u novom izdanju emisije "Magazin In" imala priliku da ugosti pevačicu Gocu Lazarević, modnu kreatorku Vericu Rakočević, kao i voditelje Filipa Maksimovića, Stefana Miloševića Pandu i Živorada Žiku Nikolića.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom segmentu emisije, pevačica Goca Lazarević dotakla se teme sreće.

Mi svi tražimo i želimo da budemo srećni i nije greh kompenzovati se i reći da nemamo baš taj balans kao u knjigama, ja gledam da sam suštinski srećna – priča pevačica, pa nastavlja.
Sad ću da idem na more, da sedim sa drugaricama, pa ću da probam da se smuvam sa ovim ili onim, ako mi nije dobro, otkačiću ga ili on me, to je sve život, idemo dalje – kaže Goca, a onda se nadovezala i Verica Rakočević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ostariti u miru sa nekim i imati turbulencije ili tražiti stalno adrenalin... Ja sam od onih koja je stalno tražila adrenalin. I da ti kažem jednu stvar, najviše bih volela da sam ostarila sa mojim prvim mužem. To ne znači da meni sa Veljkom nije dobro, nego kažem da bi to bio moj najveći uspeh, ne bih imala decu iz drugog braka i ne bih imala problema sa drugim mužem i da li je dobar prema mom detetu iz prvog braka, ne bih imala tu vrstu traume – otkriva modna kreatorka u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Verica Rakočević