AKTUELNO

Stalno sam govorila pre ovog braka da je najveća glupost udati se ponovo, pa sam to uradila – kaže modna kreatorka.

Kao i svake subote, voditeljka i autorka Sanja Marinković nam priredi dobru zabavu i interesantne teme sa poznatim licima sa javne scene, pa je u novom izdanju emisije "Magazin In" imala priliku da ugosti pevačicu Gocu Lazarević, modnu kreatorku Vericu Rakočević, kao i voditelje Filipa Maksimovića, Stefana Miloševića Pandu i Živorada Žiku Nikolića.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li žene greše kada posle jednog braka ne žele da se udaju ponovo, odgovorila je Verica Rakočević.

Ne greše. Ja sam se tri puta udavala, mislim da ne greše. Ako si se razveo, sve pričam iz mog iskustva, video si da nisi za život u braku. Brak traži kompromise, nisi za to da se ljubav u jednom trenutku pretvori u prijateljstvo. Ja priznajem da sam bila jako infantilna i da nisam bila prilagodljiva, stalno sam govorila pre ovog braka da je najveća glupost udati se ponovo, pa sam to uradila – kaže Verica, pa nastavlja:
Žene ne greše kad kažu da se posle jednog braka treba posvetiti sebi, pogotovo ako postoje deca. Govorim iz ličnog iskustva, uvek imate osećaj krivice da li ste dovoljno dobri prema detetu iz prvog braka i detetu iz drugog braka, tu nema mira, govorim kao majka – priča modna kreatorka u emisije "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Verica Rakočević