AKTUELNO

Haos u najavi!

Kao bomba je odjeknula vest da je doskorašnji zadrugar Fran Pujas uplovio u emotivni odnos sa rijaliti zvezdom Anđelom Vešticom.

Kako je Pujas u početku demantovao da je bilo išta više do pića sa starletom, ona je rešila da dokaže da su imali odnose, te je objavila niz fotografija iz kreveta, a i oglasila se u emisiji kada je Fran bio gost aludirajući da je možda trudna sa njim.

Foto: TV Pink printscreen, Pink.rs/Miloš Popović,

Kako mediji pišu, Veštica je uplovila u ljubavnu vezu sa fudbalerom i influensermom Davidom Ikačom, međutim, ta ljubav je po svemu sudeći pukla. Mediji su kontaktirali Ikača kako bi nam pojasnio u kakvom je odnosu sa Anđelom i da li ga je ona prevarila sa Franom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Naravno da sam upućen u Anđelin odnos sa Franom, jer smo ona i ja i dalje u kontaktu i u super odnosima, jer smo mi pre ove veze bili prijatelji.

Zajedno smo odlučili, pre nekih nedelju dana da je najbolje da raskinemo i da ostanemo prijatelji kakvi smo bili i pre veze - rekao nam je fudbaler, pa dodao:

- Ja svakako imam obaveze u inostranstvu što vezano za fudbal, što za moje poslove, a Anđela je u Beogradu, tako da bi to svakako teško funkcionisalo. Što se tiče njenog odnosa sa Franom, ja se tu ne mešam, njega ne poznajem, pa njega ne želim ni da komentarišem, a Anđelu odlično poznajem i ona je moj prijatelj, tako da verujem njoj i uz nju sam - rekao nam je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Anđela Veštica

#Fran Pujas