AKTUELNO

Prekipelo joj je!

U toku je emisija "Narod pita" gosti ovog izdanja su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić. Na samom početku je postalo žestoko, gledaoci bez milosti rešetaju ovaj ljubavni par i tenzija sve više raste. Darko se osvrnuo na njihov odnos sa bivšim zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Pomenuli smo intervjue koje si davala domaćim medijima gde si rekla da te je većina razočarala i da sa većinom nisi u kontaktu - rekao je Darko.
Sve si u pravu, sve što više vreme protiče sve mi je jasnije i nemam vremena da odustanem. Ermina recimo i Sandra Rešić, ni njoj se nisam javljala na žurci. Većina se sramežljivo javljaja. Za većinu nisam znala šta mji se dešavalo iza leđa ali sam kasnije videla kad su mi ljudi slali. Neca i Dragana Šebez su recimo okej svađe i ostavila bi ih tamo - odgovorila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi put pričam o zadrugarima, nikada do sada nisam. Navodno su svi obožavali Stefana pa su napadali mene. Ali kad izađeš i nastaviš da me vređaš onda je to nešto sasvim drugo. Erminu ću tužiti jer je rekla da sam javno obolela, ona najbolje zna šta je rekla. Daću punomoć jer nemam vremena da se bavim tim stvarima ali ću im rado uzeti sve što su zaradili - rekla je jasno Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga