AKTUELNO

Biće žestoko!

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" na televiziji ''Pink'' voditelj Milan Milošević ugostiće interesantan trio koji je 10 meseci na najpoznatijem imanju u Šimanovcima svojim turbulentnim ljubavnim odnosima intrigirao javnost čitavog regiona.

Aleksandra Nikolić Aleks, Sanja Stanković i Filip Car naći će se večeras na vrućim stolicama i osetiti puls naroda na svojoj koži uživo u programu pred milionskim auditorijumom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/M. Popović

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Nema sumnje da će tenzija u studiju dostići vrhunac, budući da je Filip Car imao ljubavnu aferu i sa Aleks Nikolić, i sa Sanjom Stanković. U jednom momentu svoje veze Sanja i Car su čak sumnjali da je ona u drugom stanju, što se ispostavilo kao netačno.

Sada, kada su se utisci slegli i kada su videli svačije pravo lice, Aleks, Car i Sanja spremni su da se suoče, i otkriju sve o svom odnosu nakon turbulencija koje su zajedno prolazili u Beloj kući.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Vaš domaćin ove noći biće Milan Milošević, a vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i Filipa, Aleks i Sanju pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Autor: M.M.

#Aleksandra Nikolić

#Filip Car

#Milan Milošević

#Sanja Stanković