AKTUELNO

Progovorila o svim aktuelnim temama.

Poznata pevačica Tanja Savić u razgovoru sa Božom Dobrišom pred premijernim kamerama progovorila je o navodnim šok prepiskama svojih sinova sa ocem Dušanom, koje su osvanule u domaćim medijima, a u kojima se oni žale da nisu srećni pored majke. Ona je govorila i o tome da li sa naslednicima zaista planira da poseti psihologa, kao što se pisalo.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen

- Svi znaju šta je bilo i svi znaju moj slučaj, pratili su. Ko razume, shvatiće. Ko razume, shvatiće da li treba ili ne treba. Deca su kod kuće, ja se nadam da ćemo ići u septembru na more, kad prođu svi ovi moji nastupi - rekla je Tanja, pa progovorila o pomirenju sa koleginicom Slavicom Ćukteraš.

- Slavica je moje zlato, ona je neko ko je uvek bio sa mnom. Od našeg početka, međutim putevi su nam se razišli... Svaka je otišla svojim putem - kaže pevačica.

Foto: Andrej Nihil, Tv Pink Printscreen

Na pitanje kako mnoge njene koleginice imaju jahtu, a nije se radilo zbog pandemije korona virusa, rekla je:

Foto: TV Pink Printscreen

- Pa imaju ušteđevinu, šta ti misliš. Ipak mi moramo, ko je pametan, taj se snađe. Tako da nemam pojma, sve u slamaricu stavljajte i šta drugo da kažem – priča pevačica.

Kako tvrdi, ljubavni život joj nije prioritet, niti planira nešto na tom polju.

- Ma, kakva crna ljubav. Nema ništa od toga. Ja samo kuća i posao ko Ekrem. Majke mi, kuća, posao, deca i to je to. Stvarno ne izlazim nigde – zaključila je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.