AKTUELNO

Evo šta je poručila!

Emisija "Narod pita" je u toku, a gosti voditeljke Ivane Šopić su Aleksandra Nikolić, Sanja Stanković i Filip Car. Ivana je najavila naredno uključenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, pozdravljam sve u studiju. Sanja se lepo pokazala i krivo mi je što nije sa Matorom. Dobar par ste bile. Ja sam transrodna osoba, naše smo - rekla je gledateljka.
U Zadruzi smo se dobro držale i bile podrška jedna drugoj, ali na kraju nismo više zajedno. Svaka je otišla svojim putem, to je najbolje - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Care, šta sada misliš koja devojka je sada za tebe bila najbolja? Da li si kontaktirao neku bivšu? - pitala je Ivana.
Ne sećam se šta sam pričao, o kome sam pričao... Čuo sam se sa Aleks, možda smo dve poruke razmenili. Sa Minom ono što sam imao, što sam se čuo. Ništa specijalno. Ni ona u jednom momentu nije htela razgovor. Ja sam ostao u kontaktu sa dosta zadrugara, u najboljem sa Janjušem, Zolom i Šebezom. Čuo sam se sa Erminom i Matorom - rekao je Filip.
Rekao si da ti je Janjuš prijatelj, da li je čudno da ste prijatelji, a da imate istu bivšu devojku? -
Sa Aleksandrom? Nekako to nije bilo ozbiljno ni sa Janjuševe, ni sa Aleksandrine strane... Nisam to tako gledao. - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je rekla da se ti i Maja čujete - istakla je Šopićeva.
Da, najnormalnije se čujem sa njom. Mina i ja smo je prvi zvali na piće, ali ona nije mogla - dodao je Filip.
On i Mina su zvali Maju na piće, a njih dve su se tukle skoro? - čudila se Aleks.
Jeli smo u gradu, Maja mi se zvala nešto vezano za Janjuša, ali nije mogla da dođe. Meni je Maja stvarno drug. Kada mi se javi, pričamo o istim stvarima kao u Zadruzi. Pita me gde je Janjuš itd. Kasnije nije, ovih par dana... Bila ona sa Janjušem ili ne, ostaću drug, Maja mi je draga - istakao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.