AKTUELNO

Iskrene od samog starta!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su Filip Car, Sanja Stanković i Aleksandra Nikolić. Posle video priloga o odnosu Aleksandre i Cara, Ivana Šopić je pitala bivše zadrugare za utiske kao i gledateljku Dušicu koja se uključila u studio.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki pozdrav za Cara i Aleksandru, poručila bih da se ne svađa sa Sanjom jer nema potrebe za tim. Pozdrav i za tebe Sanja, ništa loše, mislim da si samo povređena - rekla je gledateljka.
I vi biste bili gospođo na mom mestu da se neko sa vama tako ponašao - dobacivala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

I pitanje za Cara, da li bi se pomirio sa Aleksandrom - pitala je gledateljka.
Ne razmišljam o tome, želim biti sam, posložiti stvari u glavi, prerano je za to. Kakav god da je bio odnos treba mi vreme, ne poričem da sam je voleo. Sa Aleksandrom sam imao takav odnos, da smo znali ceniti bilo bi sve bolje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi se potrudila oko Filipa i pomirila se sa njim? - pitala je Dušica.
Iskreno, treba da se pozabavim sobom, da pokrenem biznis, ne razmišljam o Filipu, ali ste u pravu, mnogo ljudi nam je punilo glavu. Kristijan je recimo pričao sve najgore Filipu o meni i obrnuto. Rekao je kako opštim seksualno za dve hiljade - odgovorila je Aleksandra.
Pitanje za Sanju, da li joj se javio Anđelo? - pitala je gledateljka.
Ne, na bloku smo. Meni je krivo što smo tako završili jer smo bili prijatelji ali eto on je sada najbolji prijatelj sa Matorom. On me je blokirao, to sam videla kada sam izašla, a onda sam i ja njega - istakla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je Kristijan uticao na vaš odnos - nastavila je Dušica.
Ne mogu sebi da oprostim sebi taj ples sa njim, nisam razmišljala ispala sam glupa, mislim da je to velika greška i mislim da ne može da pređe preko tih stvari - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš ko je četvrta devojka sa kojom se priča da je bio Car? - pitala je Ivana.
Ja sumnjam na Ivanu Marinković, možda mi se zato nije javila. Pozdrav za sve moje drugarice koje su mi se muvale sa bivšim dečkom - navela je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga