AKTUELNO

Nasmejala sve!

Vikend za nama u Beogradu protekao je u znaku pesme, a za to su ovog puta bili zaduženi Toni Cetinski, Indira Levak, Milica Todorović, Andreana Čekić i OK Bend.

Foto: TV Pink Printscreen

Harizmatična hrvatska pevačica je ovom prilikom ispred objektiva premijerne kamere, u razgovoru sa Katarinom Rogojevuć otkrila koliko su joj falili nastupi u srpskoj prestonici.

Toliko dugo nismo bili zajedno, skoro nekih godinu i po dana. Tako da jedva čekam da se popnem na pozornicu i da krene onaj ludi bit, da zapalim moje fanove i da napravimo najbolju žurku na svetu - priča Indira.

Foto: TV Pink Printscreen

Indira je nedavno objavila novu numeru u kojoj je ukrstila glas sa kolegom Halidom Bešlićem.

Odlična numera, odličan duet sa mojim dragim prijateljem Halidom. Kuvali smo taj duet već dugo vremena i pevala sam kao njegov gost na Koševu pre mnogo godina i rekla mu da moramo snimiti duet. On je rekao naravno. Hteo je pevati sa mnom ''Guhni golube'', ali to je neko drugi otpevao. Rekla sam pesme više nema i napisala reči za novu pesmu, ''Iskru'' i pesma postade za derneke kad ti je svega dosta, da mazneš i da nastane lom - otkriva pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako joj energije ne manjka, sa somehom na licu otkrila je šta je tajna njenog vedrog duha:

Pre svega muž održava tu energiju, krenemo sa jednom lepom vežbom koja je meni mrska, evo smeju mi se. Inače mi je mrsko, volim ispijati kafu malo duže, a on me pogura i ja skočim na sat treninga. Onda dođe predivna energija između mene i publike, i tu nastaje haos i ludnica - priča Indira.

Na oduševljenje mnogih, Indira je obnovila saradnju sa grupom ''Kolonija'' sa kojom je pevala od 1996. godine do 2017.

Mislim da je ta pauza od par godina jako dobro došla meni i Borisu, jer smo se na neki način prirodno razišli, ali i sastali. Malo je nestalo one iskre, zasitili smo se jedno drugog, 20 godina je jako puno. Pesma ''Atlantida'' izlazi uskoro, očekujte najbolje od nas - zaključila je Indira Kolonija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Indira Levak