AKTUELNO

Burna noć je pred nama!

Večeras će gledaoci na programu najgledanije televizije ''Pink'' imati priliku da uživo prate još jednu emisiju ''Narod pita'', ali i da učestvuju i daju svoj sud o zadrugarima koji su ubedljivo obeležili četvrtu sezonu rijalitija ''Zadruga''.

Čuveni voditelj najuspešnijeg rijaliti formata na ovim prostorima, Milan Milošević, večeras će na vrućim stolicama ugostiti repera Nenada Aleksića Ša, pevačicu Sandru Rešić i novinara Marka Đedovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj interesantan trio svojim odnosom intrigirao je javnost proteklih deset meseci, međutim situacija je eskalirala tek po napuštanju Imaginarijuma.

Naime, Nenad Aleksić Ša se po izlasku pomirio sa Tarom Simov i tom prilikom zaratio sa Markom Đedoviće, a Sandri Rešić nije želeo da se javi na završnoj žurki ''Zadruge 4''.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ša i Đedović su samo pre 2 dana žestoko zaratili na društvenoj mreži Instagram, pale su teške reči, a Pink.rs je situaciju prenosio iz minuta u minut.

Buduću da su Tara Simov i Nenad Aleksić, obrisali sve zajedničke fotografije i otpratili se sa Instagrama, sumnja se da su na svoju ljubavnu romansu stavili tačku. Kako zaista stoje stvari, i da li ovo znači kraj, reper će večeras pred milionima gledalaca televizije ''Pink'' otkriti i suočiti se sa bivšim prijateljima i cimerima.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Vaš domaćin ove noći biće Milan Milošević, a vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i zadrugare pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: M.M.

#Marko Đedović

#Nenad Aleksić Ša

#Sandra Rešić