AKTUELNO

Po svemu sudeći, Tara Simov i reper Nenad Aleksić Ša posle samo nekoliko dana od pomirenja u superfinalu "Zadruge" definitivno su stavili tačku na njihovu vezu.

Kao što to obično biva, odali su ih potezi na društvenim mrežama. Njih dvoje su se, naime, uputili u Skoplje, gde je Ša upoznao Tarinog oca i sve se činilo idilično. Međutim, ubrzo je usledio preokret - Tara je desetine storija na Instagramu, na kojim je bila sa dečkom, iz čista mira obrisala, kao i sve zajedničke fotografije sa profila.

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

S druge strane, Ša je ostavio na nalogu jednu fotografiju sa Tarom, a ono što je definitivno podgrejalo sumnje da su raskinuli je to što se na Instagramu više ne prate.

Tara je odlučila da ostavi Nenada i završi svaki kontakt sa njim. Ne oseća se dobro i potrebno joj je vreme da se presabere - priča izvor blizak Simovoj i dodaje:

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Taman kada je njihova veza trebala da uspe, došlo je do obrta i raskida. Možda je ovo samo privremena faza, ali po svemu sudeći koliko je Tara uporna, ovog puta ga ipak ostavlja zauvek – zaključuje izvor blizak zadrugarki.

Autor: pink.rs

#Nenad Aleksič Ša

#Tara Simov