AKTUELNO

Njene fotografije privukle su veliku pažnju korisnika Instagrama.

Posle brojnih familijarnih turbulencija koje je doživela u prethodnoj, trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", pevačica Anabela Atijas na neko vreme se povukla iz javnosti i svoj život konačno "skockala" onako kako je htela. Svoje vreme posvetila je suprugu Andreju i ćerkama, a nedavno je postala i baka, što ju je posebno usrećilo i oplemenilo.

Pevačica je postala aktivna i na Jutjubu, gde deli sadržaj koji prate njeni fanovi, a nedavno je sa najmlađom ćerkom Blankicom i suprugom otputovala na letovanje u Egipat gde, ako je sudeći po fotografijama sa naloga na Instagramu, uživa "za sve pare".

One najlepše porodične foto-uspomene podelila je i sa pratiocima, koje su raznežili emotivni prizori majke i ćerke, a mnoštvo komentara izazvale su i njene selfi fotografije bez filtera i trunke šminke.

Pevačica, koja je krajem januara proslavila 46. rođendan, pokazala je da i dalje izgleda lepo i negovano, a mnogi koji je prate došli su do zaključka da je srećna žena - lepa žena, te da u tom slučaju nisu potrebni nikakvi filteri.

Napokon se posvetila sebi, prestala skakati za ludacima... U istoj smo situaciji... Koliko god čovek želi da uputi i pomogne, na kraju kažu:"Mešađ mi se u život". Sve pustila, posvetila se sebi... Eh jedino je problem kad tad dođu d te traže... A doći će, veruj Anabela - poručila je pevačici jedna pratiteljka.

Foto: Instagram.com/anabelci

Autor: D.T.

#Anabela Atijas