AKTUELNO

Ko je u pravu?

Sandra Rešić i Marko Đedović su gosti voditelja Milana Miloševića u večerašnjoj emisije "Narod pita". Usledilo je uključenje je iz Beograda, a javila se gledateljka Lidija.

Jao ne znam odakle da krenem. U svađi sa Matorom, Sandra je rekla da će otkriti šta se sve radi uveče u sobi. Da pozdravim gospodina što nije došao. Đedoviću, kad se objavi neki članak, kad se potpiše i kaže da postoji izvor, da li je to istina? - pitala je Lidija.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvor uvek postoji, ali da li je istina to što taj izvor priča, mi nismo poligraf - rekao je Marko.
Što se tiče Aleksandre kad je ušla u prethodnu Zadrugu, postoji priča da su bili ljubavnici pre nego što je ušla. Naprasno su se i sada povezali u ovom rijalitiju. Janjuš je morao da ćuti da izdrži i napravio je tu svadbu da bi je zadovoljio na neki način. Mislim da je to sve bio način da Sandra i ona unište Maju totalno - rekla je Lidija.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji još jedna priča da su se Car i misica upoznali pre rijalitija. Ali da je molila da se to ne zna jer je ona bila sa Lukom. Ja mislim da je ona ta četvrta devojka sa kojom je bio. Idemo dalje. Bake su me iznervirale što se tiče Maje Marinković. Ona je kolaletarna šteta onog buzdovana. Ona je genije za rijaliti, super što ju je Marko podržavao - istakla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam neko ko se slaže sa vama kad su u pitanju Maja i Janjuš. Ne mogu da kažem da ona njega nije štipala. Nije ni ona cveće - dodala je Sandra.
On je sportista, Sandra, što tamo ne kuka. Ma daj, nije umro da se razumemo, ona krene ka njemu on već kuka. Ponavlja se scenario, kuka, plače, ljulja se, ne zna šta će da mu kaže žena. Onda dođu bakice i hvale ga kako je sladak i duhovit, pa sa koje planete sam ja? - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Jovane ne zna šta je fakultet, ne znam o čemu ona priča. Pa Sandra, ti si završila dva fakulteta, razumeš o čemu pričamo. .Kad stavi onu kosu preko Stefana ne razumem šta to znači - navela je Lidija.
Rekla sam joj kad smo se posvađale, ne znam šta ti to znači kad se tako unosiš, ne znam da li je to možda metod da mu objasni neke stvari, ne znam - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga