AKTUELNO

Poruka za kraj emisije!

Sandra Rešić i Marko Đedović su gosti večerašnjeg izdanja emisije "Narod pita". Mirjana iz Kruševca je naredna gledateljka koja se uključila u program.

Pozdrav za Marka Đedovića, on je tata mata Zadruge! Najiskrenije, mislim da je moje mišljenje validno jer sam pratila odnos Maje i Janjuša. Što se tiče Maje, mislim da je mnogo dobar čovek, ona bude dobra sa ljudima samo kada ima problem sa Janjušem, treba joj njihova pomoć. Jaška, Janjuša, ne bi mu mislila za dušu. Zaboravio da je oženjen, neke nebuloze - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad kažete da nekoga volite kao Boga, a u ljutnji kada psujete od deteta pa nadalje to je strašno. To je često znala da mu kaže, to je prelazilo bolest. Nisu oni sami nego ih gleda nacija. Sa onim njenim, ja sam najlepša, najbolja, kad tako krene da lupeta, psuje. To po meni govori kakva je. To što nije sebična to je lepo, ali samo prebaci i promeni se. Uvek je dobra sa ljudima kada joj nešto treba. Ona nema dušu, ne ceni ništa, situacija za onu haljinu sačuvaj bože. Kad spomene Takija, ti da ga poštuješ ne bi za početak išla tako gola. Tražila je sažaljivost, samilost - nastavila je Mirjana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan je nju najbolje pročitao. Kad je on sam rekao, Maji je jedina satisfakcija kao i Tri da su nečiji brak rasturile. Kakva je to sreća da nekome uništiš brak - dodala je gledateljka.
Marko, šta bi poručio Nenadu Aleksiću, Ša? - pitao je voditelj.
Karađorđevu - našalio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti Sandra, šta bi mu poručila sad? - obratio se voditelj Rešićevoj.
Biće mi drago da platiš sve što treba, a Tari bih poručila: "Uzmi sve što ti život pruža!" - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga