AKTUELNO

Sanja Stanković rešila je da se skući posle "Zadruge"!

Plavokosa rijaliti zvezda otvorila je dušu novinarima i priznala da joj je u planu kupovina nekretnine u kojoj neće živeti sama.

Sad kada je sve prošlo hoću malo da se skrasim. Planiram da kupim sebi stan u Beogradu, hoću da se skućim, valjda sam ga do sada zaradila. Useliću se u njega s novim dečkom, ne mogu još da otkrivam o kome je reč jer bi me ubio, ali kad dođe vreme da ga svi upoznaju, prva ću to da obelodanim. Za sada poštujem njegovu želju da ostane anoniman.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Iako je zauzeta, Sanja kaže da jedva uspeva da se odbrani od horde udvarača koji joj se udvaraju najčešće putem društvenih mreža, gde je obasipaju eksplicitnim slikama.

- Telefon ne prestaje da mi zvoni otkako sam napolju, a najviše poruka dobijam preko društvenih mreža. Muškarci mi svašta šalju, ne bih baš da pričam o sadržaju, ali svakakve poruke i fotografije mi stižu. Dobijam bračne ponude, fotografije p*nisa, ma ima tu svega, ali ja ne odgovaram na takve poruke, nikada i nisam. Odgovorim samo ukoliko vidim da je neko pristojan i uputi pozdrave ili komplimente ili me pohvali za to kako sam se pokazala u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Sanja Stanković