AKTUELNO

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Premijera-Vikend Specijal'' koje donosi ekskluzivne priče iz života poznatih.

Ova nedelja će, u svakom smislu te reči, biti premijerna uz vašu omiljenu emisiju o poznatima, "Premijera-Vikend Specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljskom paru, Tijani Prici i Ognjenu Nestoroviću, će se uživo u u studiju pridružiti Maja Berović koja će prvi put predstaviti svoj novi album "Viktorijina tajna".

Foto: TV Pink Printscreen

Vaš omiljeni voditeljski par će ugostiti i Aleksandra Saleta Cvetkovića, sa kojim će pogledati novi spot Tropiko benda, ali to nije sve!

Katarina Nikolić preneće uživo letnju atmosferu iz novog studija emisije "Premijera-Vikend specijal" na Adi Ciganliji, beogradskom moru.

Foto: Printscreen

Otkrivamo i najkontroverzniju srpsku javnu ličnost, koja je bila zavisna od alkohola i droge, udavala se i razvodila, a onda doživela smrt verenika.

Premijerna ekipa ne miruje, te vam donosi i sve tajne sa crnogorskog primorja.

Očekuje vas i rasplet ljubavne priče Sonje Vuksanović i Ace Lukasa, detalji nastupa Nataše Bekvalac, kao i retrospektiva tropske nedelje.

Foto: Instagram

Prva nedelja jula donosi mnoga iznenađenja, zato se pripremite za pravu letnju zabavu u emisiji "Premijera-Vikend specijal", u nedelju, 2. jula, uživo od 14 časova, samo na Televiziji Pink!

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Aleksandar Cvetković Sale

#Maja Berović

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Sonja Vuksanović

#pevačica

'