AKTUELNO

Najava igranog filma o životu i karijeri najpoznatijeg i najplodonosnijeg tekstopisca na prostorima bivše Jugoslavije - Marine Tucaković podigla je veliku prašinu u domaćoj javnosti.

Izvor blizak hitmejkerki otkrio je detalje o filmu, ali i napomenuo da pored umetničke vrednosti ovo ostvarenje može da pruži i skandalozne informacije o pripadnicima domaćeg šou-biznisa.

- Film će obuhvatiti ceo Marinin život, od detinjstva do perioda vrhunca njenog pisanja, pa sve do dana lečenja od kancera dojke i povlačenja iz medija - počinje izvor, i dodaje:

Foto: E-Stock

Nema sumnje da su pripadnici estrade u panici. Radeći s njima, Marina je na osnovu njihovog života pisala čuvene stihove, pa pevači i pevačice sada strahuju šta bi sve u filmu moglo da se otkrije o njima s obzirom na to da ona zna apsolutno sve - otkrio je izvor.

Svi znamo da Marina s pevačima nije imala čist poslovni odnos, već su svi njeni puleni bili i njeni prijatelji, ona je aktivno učestvovala u dešavanjima iz njihovog života. Izvor navodi šta je to što najviše plaši neke od danas velikih i priznatih zvezda.

- Oni pred Marinom i Futom nisu imali tajne. Pred njima su se opijali i drogirali, u njihovu kuću dolazili kad god su hteli, tu su spavali, jeli i pozajmljivali novac. Na sve to, nije mali spisak onih koji su im ostali dužni pare za cele albume i velike hitove koje je Marina napisala. Film se neće baviti strogo i samo estradom, ali odsustvo najvećih zvezda i tračeva o njima u filmu o Marini je nemoguće. Baš zato mnogi od njih strahuju - objašnjava izvor i dodaje da su je neki od njih već zvali da je mole da ništa ne otkriva.

Foto: TV Pink Printscreen

O svemu ovome oglasila se i Marina, koja je priznala da novac ne bi bio jedini motiv zbog kog bi na filmu progovorila o svemu.

Svašta bi tu moglo da se sazna, bilo je tu mnogo komplikovanih stvari. Na prvom mestu su važni scenarista i reditelj, a tek onda novac. Moram da naglasim da film o meni ne bi mogao da se snimi preko noći.

Autor: pink.rs

#Marina Tucaković