AKTUELNO

Sinoćnje izdanje emisije "Zadruga - Narod pita" bilo je jedno od najburnijih do sada, budući da su pred TV kamerama svoje brojne razmirice rešavale nekadašnje emotivne partnerke Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora.

Voditeljka Ivana Šopić je, osim komentara gledalaca, sinoć poželela da čuje obe strane priče akterki ove ljubavne drame, koje su se uživo u emisiji, u više navrata, sukobile, a ono što gledaoci ne znaju jeste da se drama nastavila i tokom pauze za reklamni blok.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisi normalna, bre! Došla si tu, spremila si se za emisiju... - započela je raspravu Matora, dok je Sanja sedela u studiju i negodovala zbog brojnih škakljivih informacija koje su Matoroj stizale tokom emisije.

Foto: Pink.rs

- Sa kim si bila na Sorajinom rođendanu? - bila je uporna da sazna Matora, a potom su se dotakli i "afere Norveška", tačnije - sa kim je tamo Sanja bila i šta je radila, prema saznanjima njene bivše devojke.

Je l' si normalna ti, o čemu ti pričaš?! Ti si, bre, bolesna, devojko?! Sve i da sam bila, ne bih ti ni rekla! Je l' treba da ti ćutim ovde, ne razumem?! Ja ništa nisam zgrešila, pogrešila sam jer sam prećutala neke stvari, ali zgrešila ništa nisam - pravdala se Sanja.

Foto: Pink.rs

Matora i Sanja su sve vreme doslovno urlale jedna na drugu, zbog čega se orio studio, a Tomićeva se u jednom trenutku unela u lice svojoj bivšoj devojci.

Pogledajte šta se dešavalo tokom pauze živog prenosa:

Autor: pink.rs, M.P.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković