AKTUELNO

Šok za šokom!

Darko Tanasijević osvrnuo se na komentare korisnika društvene mreže Tviter i pročitao ih večerašnjim gostima:

Da mi je Kenanovo strpljenje dok saznaje kako je Rialdu mogao imati svako sa dubokim dzepom u Sarajevu - glasio je prvi komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to smešno, svašta sam čula, od nekih sponzora, mislila sam da me ništa neće zanimati kad izađem, ali su to oni provlačili, kada me je moj bivši muž pljuvao na svom fejsbuku, kao što sam ja njega, tako smo se razvodili. Pozdravljam ga, jutros smo se čuli, da dolazim pripremljena ovde. Ja ne bih bila u dugovima da sam tražila te sa dubokim džepom. Ako ima novčanik, to je plus. Ja sam znala da dođem u Sarajevo i da mu se javim (bivšim suprugom) i danas sam se samo informisala - otkrila je Rialda.
Podrška za jedini normalan par. Rialdi i Kenanu želim da on nastavi da ćuti, kako bi ona nastavila da priča - usledio je tvit.
Kenana bi svaka devojka poželela za dečka - glasio je naredni tvit.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko si iskrena u odnosu sa Kenanom? Kakav je provod u Crnoj Gori bez Kenana, kad svi tvoji snimci misteriozno nestaju? - usledilo je pitanje.
Bila sam poslovno, super nam je bilo - odgovorila je ona.
Neko da javi Rialdi da je veća sramota što kupuje preglede na jutjubu, nego se*s u rijalitiju - nastavio je Darko da čita tvitove.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga