AKTUELNO

Bivši farmer je otkrio detalje iz Željkovog, Lukasovog i Sonjinog života.

Pevač Ivan Gavrilović jedna je od retkih poznatih ličnosti koja je otvoreno pričala o razvodu Ace Lukasa i Sonje Vuksanović.

On smatra da je ona nasamarila i Lukasa i svog prethodnog supruga Željka Šašića i ističe da se oduvek znalo da je Sonja žena lakog morala.

Foto: TvPink Printscreen

- Sonja je oduvek bila ku*va. Ne čudi me što je otišla od Lukasa. Dok je bila sa Željkom, još tada se znalo ko je ona zapravo. Da stvar bude gora, našla je mnogo dobre momke za muževe. I Željko i Lukas su dobre duše i drugarčine. Nisu zaslužili da im ona rastura porodice - ističe Ivan, koji se tokom devedesetih družio s Acom i Željkom.

Foto: Printscreen Instagram

Gavrilović objašnjava da mu je žao kolega, iako misli da su sebi skinuli bedu sa vrata.

Foto: Pink.rs

- Sa obojicom se poznajem godinama. Aca i ja smo išli zajedno u srednju školu i imali smo zajedničku muzičku grupu. Tada smo se stalno viđali i družili, ali godine su učinile svoje, svako je krenuo svojim putem. Ne čujemo se sada i nismo u kontaktu, osim kada se sretnemo, tako da nisam imao priliku da popričam sa njim od kada se sve ovo sa Sonjom desilo - kaže Ivan.

On se prisetio i kako je sve počelo.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SKINULA SE I ONA: Naša glumica pozirala u kupaćem, pa pokazala OVO! (FOTO)

- Pretpostavljam da je Sonja radila svašta dok je bila i sa jednim i sa drugim u braku, a najgore je što su se oni posvađali zbog nje, a bili su kumovi. Na kraju ih je zadesilo isto. Ona je oduvek bila laka riba. Kada se samo setim, Sonju smo upoznali na jednom letovanju. Tada je bila u vezi sa Željkovim prijateljem, koji je producent, a onda se bez imalo blama smuvala sa Šašićem. To joj nije bilo dovoljno, pa je otišla sa Lukasom, koji je bio Željkov kum - objašnjava Gavrilović.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Ivan Gavrilović

#Sonja Vuksanović

#pevač

#Željko Šašić

'