AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Pevačica i rijaliti zvezda iz Šapca, Ivana Šašić, u pratnji svog supruga pojavila se na otvaranju restorana kod svoje prijateljice i koleginice Zorice Marković i tom prilikom za Pink.rs progovorila o odnosima u rijalitiju čije drame i nakon završetka ne jenjavaju.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Otkrila je sa kim je u kontaktu i da li je o nekome menjala mišljenje nakon napuštanja rijalitija.

Nadica me je danas zvala, sa svima sam u kontaktu i sa Carom sam se danas čula. Jedino sa ovima koji su bili problematični, sa njima nisam. O mnogima sam menjala mišljenje, gledajući kao gledalac, mnogo njih se promenilo od mog izlska - priča Ivana.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ovom prilikom osvrnula se i na Jovanu Ljubisavljević, koju je tokom boravka u ''Zadruzi 4'' podržavala, a nakon izlaska je nazvala ''lisicom''.

Razočarala me samo zato što je poslala poruku roditeljima i Luki, rekla mu da ga voli, i posle samo 10 dana raskinula i počela da se zabavlja sa Stefanom. Stefan je dobar momak, ali ja nisam budala da prenosim njene reči i da sama sebe i mene demantujem. Nije bila iskrena - zaključila je Ivana Šašić.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Sinoć sam gledala i bila sam jako razočarana misicinim ponašanjem. Za takav stav treba da imaš validnost, a ona ga nema - dodala je Ivana Šašić.

Autor: M.M.

#Ivana Šašić

#Jovana Ljubisavljević