AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kao što ste već i navikli, "Premijera - Vikend specijal", vaša omiljena emisija o poznatima, čeka vas i ove nedelje u dobro poznatom terminu od 13.30 časova na televiziji Pink. Voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić vodiće vas kroz petočasovni uživo program, gde će sumirati utiske i prikazati vam šta je to obeležilo nedelju koju ispraćamo, ali i doneti nove, ekskluzivne informacije. Reporter Nemanja Vujičić uključivaće se i ove nedelja sa poznatima u program uživo, i to sa različitih lokacija.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

U poslednjoj emisiji u ovoj, po statistici najgledanijoj sezoni, gledaoci TV Pink imaće priliku da vide veliku životnu ispovest popularne voditeljke ružičaste televizije Sanje Marinković, koja će ostaviti javnost bez reči, dok u studio stiže poznati pevač Haris Džinović koji će govoriti o svim aktulenim temama vezanim za svoju karijeru i porodicu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Foto: TV Pink Printscreen

Javnost će takođe imati priliku da vidi brojne izveštaje o poznatima s lica mesta - sa događaja koji su obeležili ovu nedelju.

Premijerna ekipa u ovoj sezoni bila je 8.760 sati na najvažnijim mestima, proizvela je više od 18.600 minuta sadržaja uprkos kovid situaciji, prešla je više od 20.000 kilometara zbog dobrih priča, uradila je više od 1.300 izjava, a više od 270 poznatih imena govorilo je pred premijernim kamerama.

Ne propustite poslednje izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'' u ovoj sezoni, koje je na programu televizije Pink u nedelju, 25. jula s početkom u 13:30 časova!

Video: TV PINK

Autor: M.K.