AKTUELNO

Biće uzbudljivo!

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" na televiziji ''Pink'' voditelj Milan Milošević ugostiće interesantan trio koji je 10 meseci na najpoznatijem imanju u Šimanovcima svojim turbulentnim ljubavnim odnosima intrigirao javnost čitavog regiona.

Kristijan Golubović, Mina Vrbaški i Milica Kemez naći će se večeras na vrućim stolicama i osetiti puls naroda na svojoj koži uživo u programu pred milionskim auditorijumom najgledanije televizije.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Nema sumnje da će tenzija u studiju dostići vrhunac, budući da su Mina Vrbaški i Kristijan Golubović imali u nekoliko navrata vrlo zategnut odnos u rijalitiju, a jednom prilikom zamalo je došlo i do fizičkog obračuna.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Drugoplasirana zadrugarka, Milica Kemez večeras će otkriti brojne detalje o kući koju je dobila kao nagradu. Ona je nedavno izabrala kuću, oduševljenje nije krila, a večeras će otkriti sve o pomirenju sa Borom Santanom i dogovoru sa Zoricom Marković.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kristijan će ovom prilikom konačno progovoriti o bivšoj ženi i zajedničkom životu sa Kristinom Spalević, od koje se ne odvaja.

Sada, kada su se utisci slegli i kada su videli svačije pravo lice, Mina, Kristijan i Milica spremni su da se suoče, i otkriju sve o svojim odnosima i tajnama ''Zadruge 4''.

Foto: TV Pink Printscreen

Vaš domaćin ove noći biće Milan Milošević, a vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-600 i Milicu, Minu i Kristijana pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Autor: M.M.

#Kristijan Golubović

#Milan Milošević

#Milica Kemez

#Mina Vrbaški