AKTUELNO

Prijave mladih talenata se tek očekuju!

Nakon mnogo uspešnih sezona spektakularnog takmičenja "Pinkove zvezdice", najgledanija komercijalna televizija ''Pink'' je objavila da će se emisije koje su oduševile region nastaviti i u novoj sezoni, te da će velika beogradska audicija za nove talente biti organizovana u danas 25.7.2021. u zgradi RTV Pink-a.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom u žiriju su se našli i Damir Handanović i Marko Kon, koji su ovim povodom uživo u programu emisije ''Premijera Vikend Specijal'' otkrili detalje o novoj sezoni.

Ovim televizija ''Pink'' pokazuje koliko je ozbiljna. Ovo je jedan vrhunski projekat, mi smo ta borbena ekipa što se tiče muzike. Drago mi je da sam danas ovde. Slušamo tonu dece koja odlično pevaju. Ovo je prva velika audicija, očekuje prijave još. Bitno je da smo počeli i od jeseni možete da pratite ovaj projekat na televiziji - priča Damir Handanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Već danas možemo da sastavimo finale. Ovo je samo deo prijava i onlajn imamo mnogo prijava da preslušamo - dodaje Nemanja.

I muzički kompozitor Marko Kon iskoristio je ovu priliku da otkrije detalje o novom projektu koji ćemo svi obožavati:

Za ovih prvih dva sata preslušavanja sam siguran da imamo superfinalistu. Mislim da je pauza koju smo napravili taman dobro donela i emisiji i nama i njima - dodaje Marko Kon.

Foto: TV Pink Printscreen

Video snimci i audio sadržaj mogu i dalje da se šalju. Najbolje je poslati Milici Mitrović, koja to odmah prosledi nama - dodaje Handanović.

I mlada pinkova zvezdica, David Radosavljević, ovom prilikom bodrio je i ohrabrivao svoje mlađe naslednike, koje takmičenje tek očekuje.

Definitivno vidim tremu kod svih njih. Ovo može da promeni život svakog deteta ovde. Savetujem im da se opuste i pokažu ono što zaista jesu. Želim da budem uz njih i pomažem im jer sam i ja kroz sve to prošao - priča David Radosavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Pinkove zvezdice