AKTUELNO

Ovo su svi želeli da čuju!

Nakon što je Maja Marinković na svom profilu na Instagramu pokazala kako uživa sa Mensurom Ajdarpašićem u noćnom provodu u Budvi, gde su uživali i nazdravljali, pojavile su se priče da je njen otac Radomir Taki Marinković pobesneo zbog toga, te da nije za ćerkino zbližavanje sa njim.

Taki se sada oglasio za Pink.rs i otkrio šta zapravo misli o njihovok druženju na moru, ali i u kakvim je on zapravo odnosima sa Ajdarpašićem.

Foto: Instagram.com/ majaamarinkovic

- Sa Mensurom sam u sjajnim odnosima. Nemam apsolutno ništa protiv njenog druženja sa njim na moru. Mensur i ja smo čak nekoliko puta i izašli zajedno kada je bio u Beogradu i imam super mišljenje o njemu. Iskreno, ne bih se bunio da mi on bude zet, nikad se ne zna - poručio je Taki za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Podsetimo, Maja i Mensur su imali kratku aferu pre njenog ulaska u "Zadrugu 4", što joj je Janjuš uvek zamerao. Kada su se Maja i Janjuš svađali, ona je često pominjala Mensura kako bi ga povredila, a da se sa njim videla na moru iz ličnog zadovoljstva ili da se osveti Janjušu što se druži sa Anom Korać, to samo ona zna.

Autor: M.K.