AKTUELNO

Pop pevačica Ana Bebić u razgovoru za naš portal priznala je sa kakvim se sve problemima suočila tokom trudnoće u vreme pandemije koronavirusa, oko čega se najčešće svađa sa svojim bračnim partnerom, ali i u kakvom je sada odnosu sa koleginicom Severinom Kojić, sa kojom je pre nekoliko godina snimila mega-hit.

Vrcava, slatka Ana, koja je u očima publike nekako još uvek ona tinejdžerka koju smo zavoleli u muzičkom takmičenju, "preko noći" postala je supruga, majka, zrela žena. Koliko se razlikujete danas u odnosu na period kada ste uplovili u muzičke vode? Koliko je majčinstvo uticalo na vas, vaše životne stavove i navike?

Moram priznat da je majčinstvo mnogo uticalo na moj život, ma promenilo ga za 180 stepeni. Sada su potpuno drugačiji prioriteti i život generalno. Sada mnogo više pazim na sebe, mozda zvuči sebično, ali nekako je bitno budem zdrava i prava da bi mogla svoju decu izvesti na pravi put. Stavovi se naravno, nisu promenili, ali navike mnogo. Nema više spavanja do kada hoćeš, nema više ja, ja, sada su oni i muž, pa tek onda ja.

Foto: Ivana Savić

Majka ste dvojice dečaka. Šta je u današnje vreme, za savremenu majku, najveći izazov?

Mislim da je najveći izazov odgojiti decu u ovako užurbanom i punom izazova životu. Mislim i na prevelik pritisak svih društvenih mreža, TV sadržaja, svega što nam je pomoglo u zivotu ali odmoglo za tako neke stvari.

U jeku pandemije koronavirusa saznali ste da je drugo dete na putu, koje je došlo na svet u vreme korone. Koliki je to za vas bio izazov? Čega ste se najviše plašili?

S tim da mi je termin porođaja bio u prvom talasu koronavirusa, naravno da mi nije bilo svejedno poroditi se, a pritom je i moja doktorka u tom periodu dobila koronu, tako da je to dodatno otežalo celu situaciju. Stomak do zuba, a ja ne znam šta raditi, jako brzo sam se prešaltala u drugo porodilište i sve je prošlo u najboljem redu. Doktorica, babica i sestre, svi su se postarali da u ni jednom momentu se ne osećam ugroženo ili preplašeno, na čemu im od srca zahvaljujemo.

Foto: Ivana Savić

Rekli ste svojevremeno da ste na početku trudnoće bili prilično teški i da nema dileme da će vaš suprug u svemu biti uz vas, kada vas je" takvu istrpeo". Kako su vam prolazili ti dani, šta ste znali da mu priređujete?

Istina, zbog mučnina sam bila neizdrživa, samo sam dosta plakala i usred noći tražila burgere, ali ovako sam bila ok.

U kojim to trenucima dolazi do razmirica u vašem braku?

Do razmirica u braku dolazi ako bih ja htela da jedem pastu, a on burgere. Ili ako ja kasnim, a dogovorili smo se za večeru, on tako sređen sedi u autu i ludi dok se oblačim i menjam kombinacije.

Da li ste jedna od onih žena koja je u određenim periodima sumnjala na neverstvo supruga? Jeste li ga proveravali?

Nisam jedna od tih žena, naš se odnos od početka temelji na poverenju.

Ponovo se vraćate na scenu novim singlom. Koliko vas je ispunio rad na novom projektu i koliko se muzička scena promenila za sve ovo vreme, koliko niste bili aktivni?

Foto: Ivana Savić

Jako sam srećna što sam se vratila na scenu novom pesmom ”Noć me kida“ i sam rad na novoj pesmi, uz genijalan tim koji je celo vreme bio uz mene, je učinio da se osećam sjajno! Sve je bilo mnogo lakše i uživala sam u svakom koraku, ne pamtim da sam toliko bila nekad uzbuđena kad sam izbacivala pesmu. Muzička scena se mnogo promenila i ubrzala, sve je nekako od sada za odmah, svakih mesec dana moraš da izbacuješ pesmu i non-stop da budeš aktivan kako na društvenim mrežama, tako i na društvenim događajima.

Jedan od vaših najvećih hitova jeste duet sa Severinom. Koliko se često čujete sa njom, negujete li prijateljstvo? Da li vam se poveravala o turbulencijama na privatnom planu?

Meni je stvarno bila velika čast snimiti duet s velikom zvezdom kao što je Severina, ona je jedan divan čovek i veliki profesionalac. Malo nas je život odveo na različite strane, ali kad se sretnemo uvek se rado izljubimo i ispričamo.

Foto: Ivana Savić

Autor: D.T.