AKTUELNO

Ženski muzički sastav "Hurricane" već nekoliko godina unazad jedan je od najpopularnijih na ovim prostorima, a sada se je naša muzička scena postala bogatija i za "podmladak"!

Ognjen Amidžić ugostio je u emisiji "Amidži šou" novi ženski, muzički sastav "Hurricane Junior" koji čine Lara, Milica, Bojana i Jovana, koje su objasnile da su nastale na isti način kao i svoje starije koleginice Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić, a da će pesme snimati za svoje vršnjake.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mi smo, u suštini, nastale na isti način kao i naše seniorke... Mlađa smo verzija njih. Naša ciljna grupa jeste mlađa publika i tinejdžeri, odnosno deca naših godina. To ne znači da nas ne mogu da slušaju stariji, ali ciljamo na mlađu populaciju - objasnile su nove tinejdž zvezde, među kojima je i poznato lice - Bojana Radovanović, koja je veliki uspeh postigla u trećoj, a potom i petoj "all stars" sezoni "Pinkovih zvezdica".

Na šaljivo pitanje da li su sada "u ratu" sa seniorkama, devojčice iz grupe "Hurricane Junior" kažu:

Foto: TV Pink Printscreen

To su naše starije sestre... A četiri nas je baš da bi se videla ta neka razlika, da mi nismo njima konkurencija... Ne možemo mi njima da budemo konkurencija.

Autor: D.T.

#hurricane