AKTUELNO

Emotivna objava izazvala buru!

Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević, otkako su izašli sa velelepnog imanja, čak i u emisiji "Narod pita", oštro negiraju da imaju bilo kakav odnos, bivša zadrugarka je čak rekla da je muškarci ne zanimaju i da želi da bude sama.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Međutim, odmah nakon tih tvrdnji, uhvaćeni su od strane Pink.rs paparaca sa Janjušem u noćnom provodu. Iako su pokušali da se kriju od javnosti naša ekipa je uhvatila momenat kada se drže za ruke i ljube na parkingu.

Foto: Pink.rs

Poznato je da je košarkaš nedavno otputovao sa svojom mezimicom u Crnu Goru na letovanje, a Aleks ostala u prestonici. Rijaliti zvezda često deli svoje najzanimljivije trenutke iz noćnog provoda na svojoj društvenoj mreži Instagram, a poslednja objava je izazvala veliku pažnji javnosti i razne komentare fanova.

Komentari ispod ove fotografije su mnogobrojni i većina njenih fanova je gotovo sigurna da je objava posvećena upravo košarkašu. Jedan od komentara glasio je "Kako neces biti na Jakijevoj strani, vi ste vec odavno u vezi... Ljubav najveća, brzo ce Krunica dobiti brata ili seku".

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: J.M.Đ.

#Aleksandra Nikolić