AKTUELNO

Bivša zadrugarka Milica Kemez uoči sinoćnjeg gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" iskreno, bez dlake na jeziku, za naš portal govorila je o svim aktuelnostima iz svog života posle završetka rijalitija.

Na samom početku razgovora, upitali smo Milicu u kakvom je trenutno odnosu sa Borom Santanom, sa kojim je bila u turbulentnoj vezi.

Foto: Pink.rs/I. Paunković

Situacija sa Borom je ista kao i u "Zadruzi", malo više se svađamo, ali smo u korektnim odnosima, još uvek nedefinisanim. Nismo zajedno, on trenutno puno radi, ima nastupe, bio je na odmoru, tako da još uvek nismo seli i razgovarali o nama – rekla je Kemezova, pa se dotakla i njegovog famoznog putovanja na Crnogorsko primorje:
Bio je u toj famoznoj Budvi o kojoj se toliko priča, bio je sa svojim prijateljima... Pa dobro, ima pravo da ide gde god poželi.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Drugoplasirana zadrugarka je otkrila i da li planiraju zajedničko letovanje.

Videćemo. Trebalo bi da prvo sednemo i razgovaramo još o nama, još se nismo dotakli te teme. Ne svađamo se što se tiče nas, ali ovako kada su u pitanju neke drugi stvari - da.

Za sam kraj, Milica se dotakla svog novog osmeha.

Imam novi osmeh, ali nisam radila ništa drastično. Ovo su i dalje moji zubi, samo sam ih malo prevukla, jer se u "Zadruzi" to malo poremetilo, tako da samo sam ih malo sredila – rekla je Kemezova na kraju za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/I. Paunković

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Milica Kemez