AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Narod pita", usledilo je telefonsko uključenje, javila se Mira iz Batajnice.

Hoću da pozdravim Lepog Miću, on je čovek koji se bavi ovom decom. On pomaže toj deci, savetuje, izvodi ih na put kao da im je roditelj. Njima je on tamo i majka i otac. On je zaslužen za Milicu. Oni ga nisu shvatali, bezobrazno se ponašali. Čovek hoće da ih izvede na pravi put, a rade sve kontra. Zaista im se posvećivao, nervirao i svađao, čovek je za svaku pohvalu. Želela bih da pozdravim Boru Santanu i da ga pitam. Prošle godine kada je trebalo da izađete ti i Milica zajedno iz Zadruge, pitala te je da živite zajedno, ti si govorio da ne znaš ni gde ćeš ti, da ćeš sam i da se snađe za sebe. U "Zadruzi 4" si zaista bio bezobrazan prema njoj, ona je devojka za svaku pohvalu. Milica nije devojka koja zaslužuje to. Ti si taj koji treba Milicu da poštuje da bi je svi tvoji prijatelji poštovali - rekla je gledateljka.
Sve ste u pravu - rekao je on kratko.
Ako već planiraš da živiš sa Milicom, ti treba da je poštuješ. Ti ako hoćeš da je vodiš kroz život, treba da je poštuješ - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, na Zadrugovizijama si bila kao lutkica. Želim samo jedan savet da ti dam. Ajde se vrati u onaj fazon kosica duga i da imaš čoveka koji će da te vodi kroz život - rekla je gledateljka.
Da li se kaješ što nisi stao uz Milicu? Da li je to tvoja najveća greška, koja te je možda koštala plasmana? - pitala je voditelja Ivana Šopić.
Plasman nije bitan. U ovoj Zadruzi sam stao uz nju i svađao se zbog nje. Od mojih drugara nikada nie pisao neko protiv nje. I da je gotive i ne gotive ništa ružno nisu rekli. Moj otac i njegova žena se čuju sa njom. Jelena Pešić i ona su bile drugarice u "Zadruzi 3", a Jelena i ja smo bili drugari. Ne mogu tu mnogo da se mešam, jer je to mač sa dve oštrice. Matora je sa njom imala poslednjih nedelju dana konflikt, gde je meni neprijatno da stanem između njih, ali sam je odveo sa strane. Ja sam Matoru namerno provocirao, zato je ona i skakala. Kada je prirodna svađa bez uvreda bila, ona se nije mešala. Matora nikada nije provocirala Milicu, zato se nisam mešao. Matora mi je prijateljica ceo život. Matora je uvek reagovala samo kada sam je provocirao - objašnjavao je Santana.
To neko ili ima ili nema. Ja sam Bori to zamerila. Jeste Bora stvarno skakao za Milicu, pogovoto sa devojkama on posle vodi raspravu. Ja sam rekla da je trebao sam da ustane i odbrusi, ne da vređa. To je njegova stvar, neću da budem pristrasna, ja sam sa Jelenom dobra drugarica. Jeleni si pričao loše i onda je ona osetila. Ja sam ustala i skočila na Milicu jer sam bila pristrasna prema Bori - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao ko god da te vređa i provocira, Milici pomoći nema, ona je spremna da je vređaju najstrašnije, nije me poslušala. To kod mene proći ne može - ubacio se Mića.
Da sam ja tebi uradila što je Milica Kemez, nikad mi ne bi oprostio - dodala je Matora.
Milica Kemez nije imala toplinu doma, što se mene tiče oprosteno joj je sve - nastavio je Mića

Foto: TV Pink Printscreen

Bora, kada bi ti Milica postavila uslov da biraš između nje i prijateljstva sa Jelenom Pešić šta bi odabrao? - odgovorio je Santana.
Nju - rekao je Bora.
To sada kaže. Ja kada sudim gledam šta je pričao ranije. Možda se kaje šta je radio, ali isto tako mora da sedne i sluša kritike. Oni su upakovali sve i uredili. Mirela je molila mene da odvojim Milicu od Bore, a Bora je nagovarao Đedovića da gazi Milicu - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga