AKTUELNO

Pevačica je otvoreno pričala o odnosima sa kolegama iz crvenih stolica.

Pevačica Dragana Mirković, koja je tokom treće sezone "Pinkovih zvezda" bila član žirija ovog popularnog takmičenja, pričala je za "Premijeru", najgledaniju emisiju o poznatim ličnostima u regionu, o odnosima sa kolegama koje su sedele na crvenim stolicama pored nje.

- Kolege su sjajne, najiskrenije. Nemam nikakav problem ni sa kim, bez obzira što mi je u nekim momentima ponešto zasmetalo. Naravno da jeste, jer u tom nekom žaru borbe kad ja želim da sačuvam nekoga i kad mi se tu neko umeša i želi da ga izbaci ne bude mi baš svejedno, ali to ne znači da je dolazilo do nekih svađa, bar kad sam ja u pitanju. Ali moram da priznam da sam mnogo srećna što smo na kraju sezone - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona priznaje i da se iznenadila zbog toga što je tokom takmičenja tolika pažnja bila usmerena na žiri.

- Ako govorimo o žiriju,  malo smo mi iz žirija više bili u centru pažnje nego što sam ja to želela - izjavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NATI SE SIGURNO NE DOPADA: Ovo je MAŠINA koju vozi njen Luka! (PAPARACO)

Šta je sve imala da kaže o "Pinkovim zvezdama", o stanju svog supruga Tonija Bijelića posle operacije i mnogim drugim stvarima pogledajte u najnovijoj epizodi "Premijere" u repriznom terminu u jedan čas posle ponoći na televiziji Pink ili na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

#Premijera

#emisija

#pevačica

'