AKTUELNO

Pobednica prve "Zadruge" Kija Kockar u poslednje vreme ne odvaja se od gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića, u prilog čemu govore i ekskluzivni paparaco snimci u čiji posed je došla naša redakcija.

Oni se već neko vreme prate na Instagramu, gde jedno drugom lajkuju fotografije, a očito da su svoj zagonetni odnos digli na "viši nivo", čim vreme zajedno provode i na Crnogorskom primorju. Kija i ovaj mladi političar, koji ima svega 28 godina, uhvaćeni su u mesto Baošići, u blizini jednog poznatog hotela.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Njih dvoje su se zajedno kupali u moru, a potom je Stanivuković rešio da rijaliti zvezdi priredi još veći i intenzivniji užitak, te se popeo na skuter kako bi sve pripremio za brzu vožnju Jadranom.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Kija je za to vreme plivala, dok se gradonačelnik Banja Luke šepurio u šortsu za kupanje i pokazivao svoje golišavo telo, ne bi li još više opčinio bivšu zadrugarku. Čim joj je mlađani Draško dao znak, Kija se popela se na skuter, stavila sigurnosni prsluk i čvrsto ga zagrlila oko struka, a zatim se sa njim odvezla u nepoznatom pravcu.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Sve ovo zabeleženo je na snimcima u čiji posed je došla redakcija Pink.rs, a da li je reč o nekoj tajnoj vezi i ima li među njima nečeg više od prijateljstva, ostaje da se sazna.

Pogledajte snimak!

Podsećanja radi, dobro obavešteni izvor ispričao je danas za Pink.rs da se Kija i Draško već izvesno vreme ne razdvajaju, kao i da intenzivno provode vreme zajedno na primorju.

Nepoznato je kako su se upoznali i od kada datira sve to, ali Stanivuković kao da je opčinjen Kijom. Oni se i prate na instagramu, a nema fotografije koju Kija nije lajkovala gradonačelniku. Koliko znam, intenzivno su se družili na Crnogorskom primorju u mestu Baošići! Čak su se zajedno kupali, vozili na skuteru - tvrdi naš sagovornik koji je insistirao na aononimnosti.

Foto: INSTAGRAM.COM/DRASKOSTANIVUKOVIC, INSTAGRAM.COM/KIJAKOCKAR

Zabranjeno je neovlašćeno preuzimanje i korišćenje fotografija, video snimaka i/ili prinstskrinova bez dozvole Pink.rs.

Autor: pink.rs

#Draško Stanivuković

#Kija Kockar