AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" jedna od gošći bila je Kristina Spalević, koja je došla u pratnji svog partnera, bivšeg zadrugara Kristijana Golubovića. On je tom prilikom porazgovarao sa ekipom portala Pink.rs i otkrio u kakvim odnosima je sa "pabovcima", ali i sve detalje ljubavi sa svojom izabranicom.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Došao si sa Kristinom, dopratio si je do studija. Živite zajedno, kako se slažete?

Odlično. Ponekad se malo porečkamo, ali to je normalno. Sve je normalno, živimo normalno, zabavljamo se, planiramo dosta toga... Putujemo dosta, ali planiramo i da odemo na more.

Da li si u kontatku sa Čorbom?

Gledao sam, nešto sam propratio kad je gostovao u emisiji, ali sa svima sam ukinuo kontakt, jer sam imao jaku temperaturu i neko trovanje hranom, jedva sam pretekao. Što kažu stari ljudi, dve nedelje sam skoro bio slomljen, a trebalo je da idem na neki kraći odmor. Ali sa njim bih uvek ostao u kontaktu i sa još par ljudi, ali me niko nije zvao nakon toga.

Foto: Pink.rs

On je rekao da nije promenio mišljenje o Kristini koje je imao u "Zadruzi". Kako to komentarišeš?

Pa, to nije u redu. Tu se mi nekako i kosimo. On kad je bio sa Majom, ja sam mu davao neke savete, ali mu nikada nisam striktno govorio šta je ona i kako je ona, i moje mišljenje o njoj. Uvek sam to ublažavao, a ako je to tvoj izbor, ja kao drug treba da te podržim, ili da bar budem neutralan i da se ne izjašnjavam. On je mlad i neiskusan što se toga tiče, možda misli da je i dalje ostao u rijalitiju, ali nema veze, Čorbe je sve oprošteno, jer je moj prijatelj.

Mišel je takođe bio gost u jednoj od emsije, a tom prilikom je rekao da njegova porodica nije podnela nikakvu tužbu protiv tebe.

Na kraju se ispostavi da oni svi povuku tužbe, ali da su podnosili, ja znam mnoge koji su podnosili protiv mene tužbe i na kraju valjda od stida ili blama povuku, a znamo da je i on sam pretio tužbom i da ćemo to na sudu raspraviti da on nije nasilnik kao "ja" i da će preko suda sa mnom rešiti što ga pljujem, što mu ja branim da nsatupa, i tako te neke gluposti.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

U prethodnoj emisiji kada si gostovao izjavio si da se Krisitna upozanla sa tvojom suprugom Ivanom, da li je do još nekog susreta između njih dve?

Nije, nakon toga nije dolazilo do susreta. Ja se sa Krisitnom ne razdvajam, ali njih dve se više nisu viđale, iako sam se ja sa Ivanom video dva-tri puta oko dokumentara vezanu za našu ćerku. To je to. Ja sam sa Ivanom zvanično završio priču što se tiče zajedničnog života, a sa Krisitnom pokušavam sve najbolje i najlepše, a sad ćemo videti kako će vreme da nam pruži šansu.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Kristijan Golubović