AKTUELNO

Još jedan rekord je oboren, a ovo je trend koji traje već dve godine. Sa svakom novom objavom, Željko pokazuje svoju inovativnost čak i na društvenoj mreži Instagram, gde nije uvek lako oduševiti korisnike.

Tokom dve godine, koliko već ima svoj nalog na društvenoj mreži Instagram, Željko Mitrović uspeo je da zahvaljujući zanimljivim snimcima, ali i zabeleženim momentima iz svog privatnog života, okupi neverovatnu zajednicu koja broji više od 130.000 pratilaca. Vlasnik Pink International Company već je pokazao da ostvaruje uspeh u svemu čega se lati, a to je slučaj i sa društvenom mrežom Instagram.

Od otvaranja njegovog profila na društvenoj mreži Instagram, a posebno u prethodnim nedeljama, Željko Mitrović postao je pravi Internet fenomen – što zbog sadržaja koji objavljuje, što zbog duhovitih i zanimljivih opisa uz svaku objavu.

Željko Mitrović trenutno boravi u Kanu, a sa pratiocima svakodnevno deli video snimke i pokazuje da nije ljubitelj klasičnog, već aktivnog odmora. Tako Željko svake večeri vozi skejt ulicama Kana, a na jednom snimku je čak najavio da će pokušati da se spusti sa čuvene Kanske tvrđave, što je izazov za skejtere širom sveta.

Upravo ovaj Željkov snimak uspeo je da za nepunih 10 sati od objavljvanja ima više od 100.000 pregleda – što je neverovatno čak i za poznate svetske influensere. 

Međutim, Željko se nije zaustavio na ovom uspehu – već njegov naredni snimak oduševio je Instagram zajednicu. 

Naime, poznato je da Mitrović pored muzike i ekstremnih sportova, posebnu ljubav gaji prema patentima. Zato mu običan skejt nije bio dovoljan, te je otišao korak dalje. Željko je sa običnog skejta skinuo točkove, pričvrstio ih za dasku za surfovanje i postavio jedro, te je vetrovit dan na Francuskoj rivijeri iskoristio da provoza ovu neobičnu napravu. I naravno – sve to zabeležio svojom čuvenom 360 kamerom i objavio na svom Instagram profilu. 

A rezultati su u najmanju ruku impresivni – za samo tri sata, ovaj Željkov video ima više od 1.000.000 pregleda! 

Još jedan rekord je oboren, a ovo je trend koji traje već dve godine. Sa svakom novom objavom, Željko pokazuje svoju inovativnost čak i na društvenoj mreži Instagram, gde nije uvek lako oduševiti korisnike. 

Nama ostaje da vidimo kako će Željko u narednom periodu iznenadi Internet zajednicu – da li će to upravo biti snimak spusta sa Kanske tvrđave, novi patent poput jedrilice za kopno ili nešto treće – saznaćemo uskoro.

Autor: M.Đ.

#Instagram

#fenomen

#skejt

#snimak

#Željko Mitrović