AKTUELNO

Drama ne prestaje!

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković navodno se posvađao sa devojkom Kristinom Beronjom zbog pobednice prve sezone "Zadruge", Kije Kockar.

Čim je videla njihove zajedničke fotografije u medijima, Kristina ga je pozvala i zatražila objašnjenje. Draško joj je rekao da je mu je Kija samo drugarica, ali ona je nastavila da mu prebacuje. Posvađali su se, zbog čega ju je on otpratio sa društvene mreže Instagram – započinje priču izvor.

Foto: INSTAGRAM.COM/DRASKOSTANIVUKOVIC, INSTAGRAM.COM/KIJAKOCKAR

Kada je videla da ju je izbrisao iz prijatelja sa Instagrama, Kristina se još više uvredila i odlučila da stavi tačku na njihovu vezu.

Pozvala ga je i rekla da je kraj. On je pokušao da joj objasni da greši, da nema ništa sa Kijom, ali je ona bila ubeđena da su u vezi. I ljudi u njenoj okolini su joj punili glavu da se na fotkama vidi da su Kija i Draško veoma prisni, te da među njima ima nečega. Međutim, posle nekoliko sati, kada je ohladila glavu, Kristina je pozvala Draška i smireno porazgovarala sa njim, nakon čega su se pomirili – završava izvor.

Čim su zakopali ratne sekire, Draško je ponovo zapratio svoju devojku. Ona je okačila fotografiju na kojoj njih dvoje zagrljeni poziraju u bazenu, a gradonačelnik Banjaluke je podelio njenu objavu na svom profilu. Oboje su želeli da stave do znanja da su zajedno.

Foto: Instagram.com/beronjakristina_

Autor: P.R.

#Draško Stanivuković

#Kija Kockar

#Kristina Beronja