AKTUELNO

Ljubav i dalje cveta!

Stefan Karić i njegova devojka Jovana Ljubisavljević su jedan od retkih parova koji je nastavio svoju ljubavnu priču i nakon izlaska iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Njihovu ljubav mnogi dovode u pitanje i nagađaju koliko će veza trajati i koliko tu zapravo ima emocija.

Foto: Pink.rs/A.Nikolić

Ovaj ljubavni par je odlučio da napusti borbu sa vetrenjačama, posveti se sebi i maksimalno uživa u svakom trenutku. Podsetimo Jovana je svog dečka iznenadila romantičnim iznenađenjem za njegov rođendan a uskoro planiraju da otputuju na neku egzotičnu destinaciju.

Foto: Instagram.com/ljubisavljeviceva

Danas je na Karićevom Instagram profilu osvanula egzotično - romantična fotografija koja je raspametila njihove fanove. Pretpostavlja se da je ovo momenat iz njegovog čuvenog bazena, te mnogima pada napamet kako je bivši zadrugar pored ljubavne idile iskoristio priliku da isprovocira sve one koji su mu se zamerili.

Posebnu pažnju privuklo je to što Stefan ljubi Jovanu u stomak na fotografiji, te su mnogi posumnjali u to da je ona možda u blagoslovenom stanju, budući da je par nedavno govorio o tome da radi na bebi.

Autor: J.M.Đ.

#Stefan Karić