AKTUELNO

Ludilo!

Pevačica Tea Tairović nedavno se našla u centru skandala kada je osvanuo intimni snimak, te mnogi komentarišu da joj je upravo to donelo slavu "preko noći".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Otkad je Tea izbacila letnji hit “Hajde” ona radi punom parom, a gazde klubova koje su godinama unazad angažovale Sandru, sada umesto nje navodno zovu Teu, a da je Sandra navodno ogovara.

Tea je mlađa i atraktivnija sada i za njen nastup sada se traži karta više. Celo leto ima zakazane tezge i radi punom parom, a sigurno da je i taj intimni snimak koji je izašao doprineo da se gazde klubova oko nje grabe. Koliko znam ona sada vodi rat sa Sandrom Afrikom, jer je Sandra bila miljenica gazdi klubova, a sada je to Tea – kaže izvor i dodaje:

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/Instagram.com/tea_tairovic

Radi i Sandra, ali ne kao pre godinu dana. Tea je čula kako navodno nju Sandra svuda ogovara, pogotovo posle intimnog snimka i rekla je da će prvom prilikom kada je sretne da sa njom raščisti šta ima. Nije ni Tea naivna, nakon što je čula kako stvari stoje, i ona je kod tih gazdi koji sada angažuju nju umesto Sandre počela da priča o njoj ružne stvari. Ona na svojim nastupima peva sve pesme, ali od Sandre nijednu. Čak je bilo situacija da joj naruče Afrikinu pesmu, a ona kaže da ne zna. Tek će da leti perje među njima – zaključio je izvor.

Autor: Pink.rs

#Sandra Afrika